«Οι αποκρατικοποιήσεις είναι ένας από τους σωστούς δρόμους στην ενίσχυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της οικονομίας 11.4.2016

                          

 Αθήνα 11 Απριλίου 2016
            


                                                                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Οι αποκρατικοποιήσεις είναι ένας από τους σωστούς δρόμους στην ενίσχυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της οικονομίας, τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς χαιρετίζοντας την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco για την μεταβίβαση της πλειοψηφίας του ΟΛΠ.


«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης στην Cosco της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ εκτιμώντας με ιδιαίτερη προσοχή τον επενδυτικό πρόγραμμα του Κινέζικου Ομίλου» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Μαθιός μετά από συζήτηση ια το συγκεκριμένο θέμα με το Δ.Σ..
«Οι αποκρατικοποιήσεις είναι μονόδρομος εάν θέλουμε να αναστρέψουμε και να ενισχύσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον στην χώρα με κατεύθυνση την καταπολέμηση της ύφεσης και την ανάκαμψη της οικονομίας» πρόσθεσε ο κ. Μαθιός και συμπλήρωσε: «η κυβέρνηση οφείλει να εντάξει την πολιτική αποκρατικοποιήσεων στα δυναμικά εργαλεία προσέλκυσης και επενδύσεων για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη».